Donate

Doe een donatie om tweelingonderzoek in Nederland te steunen, en steun de missie van de Tweelingloop om het bewustzijn van tweelingcomplicaties te vergroten. Dit jaar steunen we de Well Bee Study, een onderzoek naar de impact van een gecompliceerde monochorionale meerlingzwangerschap op de kwaliteit van leven van hun families. Dit belangrijke onderzoek zal mensen die met deze gezinnen werken helpen de unieke behoeften en wensen van deze gezinnen te begrijpen en de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) in Nederland.

Kentaa

De Twin Run is opgenomen op het Kentaa fundraising platform. Hier kun je groeps-/teamwerving doen, tips en trucs vinden voor het delen van je fondsenwerving, de Twin Run steunen en de laatste updates ontvangen

Als je alleen een donatie wilt doen, kun je een van de onderstaande methoden gebruiken..

Directe overschrijving

Stichting TAPS Support

Account NL35 INGB 0006 4303 93

Reference Twin Run

Payment Platform (Mollie)

ValutaBedrag

The Twin Run is a fundraising initiative from the TAPS Support Foundation to benefit research into twins at the LUMC, Leiden. We partner with the LUMC Fetal Therapy Team. Stichting TAPS Support is registered under the Dutch Chamber of Commerce KVK78249333. We are a registered charity in the Netherlands.

Learn more about us on our foundation website here.