Mariet loopt de Leiden Marathon voor Tweelingonderzoek!

Oma Mariet met de tweeling

Als oma van een vorig jaar geboren tweeling heb ik veel bewondering gekregen voor de prestaties van het LUMC, meer in het bijzonder van de poli Verloskunde. De tweeling van onze schoondochter en zoon kende gedurende de zwangerschap een aantal forse problemen, die zonder tussenkomst van de Leidse medische staf geen of weinig kans op overleving had gehad.  Met de nodige uitleg, met veel geduld, met heel veel betrokkenheid en met nog meer vakkennis werden onze schoondochter en onze zoon door de zwangerschap geleid. Het resultaat mag er zijn.

Om onze bewondering in daden om te zetten loop ik dit jaar – samen met twee medesporters (Lars en Audrey) van de atletiekvereniging UNITAS in Sittard – mee in de TWIN-run binnen de marathon van Leiden. Voor mij is dit de eerste marathon die ik loop (vermoedelijk ook de enige gelet op mijn leeftijd) om mijn bewondering en waardering voor het LUMC te onderstrepen.  Ik ben heel blij en gelukkig met onze 2 gezonde kleinkinderen. Ik hoop dat vrienden, kennissen, familie en wie dan ook, verder  onderzoek – en daarmee andere toekomstige ouders en grootouders – willen ondersteunen door een bijdrage over te maken via de link beneden.

1
2
3
4
5
6
7
previous arrow
next arrow

Donaties:

3000
2594.57

Doneren

ValutaBedrag

Directe overschrijving

Stichting TAPS Support

Account NL35 INGB 0006 4303 93

Reference Twin Run Mariet