Sponsor The Twin Run

Wij zijn op zoek naar bedrijven en organisaties die op 14 mei 2023 Twin Run en Twin Day willen sponsoren.

De Twin Day wordt georganiseerd voor gezinnen die een gecompliceerde meerlingzwangerschap hebben meegemaakt. Op deze dag kunnen ouders en kinderen met elkaar in contact komen om ervaringen uit te wisselen. Dit wordt gefaciliteerd met meerdere activiteiten voor jong en oud. De Twin Day zal aansluiten op de Twin Run, een sponsorloop die als doel heeft om geld op te halen voor meerlingonderzoek (gekoppeld aan Leiden Marathon).

De Twin Day wordt georganiseerd door het foetale therapie team van het Leids Universitair Medisch Centrum in samenwerking met Stichting TAPS Support.

Dit jaar gaat het geld naar de Well Bee study; een wetenschappelijk onderzoek opgezet door de afdeling verloskunde/neonatologie/psychologie van het LUMC dat zich richt op het in kaart brengen van de mentale belasting van gezinnen met een gecompliceerde meerling met als doel stress te verminderen en kwaliteit van leven te optimaliseren.

Meedoen met sponsoring?

Dit kan op 4 verschillende manieren.

Sponsoring geldbedrag

  • Sponsorbedrag €250 = uw bedrijfslogo of naam wordt gedrukt op de T-shirts die gedragen worden tijdens de Twin Run.
  • Sponsorbedrag €500 = bedrijfslogo/naam T-shirts sponsorloop + vermelding website/social media.
  • Sponsorbedrag > €750 = bedrijfslogo/naam T-shirts sponsorloop + vermelding website/social media + banner.

Het sponsorgeld zal enerzijds gebruikt worden om de kosten van de Twin Day te dekken en het overige bedrag zal naar de Well Bee study gaan.

Sponsoring in natura

Sponsoring in natura is ook van harte welkom! Denk hierbij aan hardloopkleding, versiering, borrelhapjes, broodjes of drinken voor de Twin Day. Afhankelijk van de hoeveelheid gedoneerde goederen in natura, zullen wij uw bedrijf vermelden (zie voor bedragen en vermelding onder 1) sponsoring geldbedrag).

Sponsoring loterij

Om geld op te halen voor de Well Bee study, zal tevens een loterij georganiseerd worden. Op deze loterij zullen er producten en/of diensten geloot worden.

U kunt ook hieraan bijdragen (bijvoorbeeld dinerbon voor 2 personen, prent, kinderkleding etc). Tijdens de loterij zal uw bedrijf genoemd worden en zal tevens op de website/social media vermeld worden (onder prijzen loterij).

Email twinrun@twinrun.nl voor meer informatie

Sponsoring Moederdag actie

Gezien de Twin Day samenvalt met Moederdag, willen we graag ook hier aandacht voor hebben bijvoorbeeld door het aanbieden van Moederdag geschenkpakketten. Wilt u ons helpen bij deze actie? Neem dan contact met ons op voor het uitwisselen van ideeën. De opbrengst van deze actie zal naar de Well Bee study gaan.

Hopelijk bent u bereid ons te helpen bij het realiseren van dit belangrijke doel. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, dan vernemen we dat graag.

2023 Sponsorship is open! Don’t miss out!

For more information/Meer informatie: email twinrun@twinrun.nl


Meet our 2021 Sponsors

seuss plus twin run sponsors
stichting taps support foundation twin anemia polycythemia sequence twins