Twin Day

Registraties sluit op 1 Mei 2023!

Een monochoriale meerlingzwangerschap is zeldzaam.  Hierdoor kennen ouders, die in verwachting zijn van zo’n  meerling, vaak weinig andere ouders die hetzelfde  meemaken. Zeker wanneer bij deze meerling een  complicatie zoals TTS, TAPS, sFGR of TRAP wordt  vastgesteld, zijn lotgenoten in de nabije omgeving vaak  lastig te vinden.

Om ouders van gecompliceerde  monochoriale meerlingzwangerschappen met elkaar in  contact te brengen, organiseert het Leids Universitair  Medisch Centrum in samenwerking met de TAPS Support  Foundation op 14 mei 2023 de Twin Day. 

twin day twin run taps support

Op de Twin Day kunnen gezinnen die een gecompliceerde  meerlingzwangerschap hebben meegemaakt, elkaar  ontmoeten, verhalen uitwisselen, en ervaringen delen.  

De Twin Day zal aansluiten op de Twin Run , een  sponsorloop die als doel heeft om geld op te halen voor  meerlingonderzoek

Locatie

De Twin Day zal plaatsvinden in Leiden, in een afgesloten  groene speeltuin genaamd ‘Speeltuin Vogelenwijk’. Hier zal  er voor ouders uitgebreid de gelegenheid zijn om elkaar  onder het genot van een hapje en drankje te leren kennen. 

De kinderen kunnen spelen in de speeltuin, en ook worden  er spelletjes georganiseerd waar ze aan mee kunnen doen.

Aanmelden

Vind je het als gezin leuk om deze Twin Day bij te wonen? Meld je dan aan via twinday@tapssupport.com
Meer informatie volgt via de mail!

Registraties sluit op 1 Mei 2023!

.